top of page

JONGEREN

Blijf jij voortdurend piekeren, heb je vaak ruzie, ben je verdrietig of word je gepest? Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor jij je minder goed voelt op dit moment. Wij zorgen er samen voor dat jij weer plezier krijgt in de dingen die je doet. Vaak gaan er namelijk al heel veel dingen goed en daarop stemmen we af. Ik help jou, als je wilt samen met je ouders, om ervoor te zorgen dat jij je problemen prima zelf kunt oplossen. Dat doen we door met elkaar in gesprek te gaan.

 

Je krijgt van mij handvatten waarmee jezelf aan de slag kunt en al na enkele gesprekken merk je dat er verbeteringen plaatsvinden in jouw leven. Zeg nou zelf, problemen zijn er om op te lossen. Als je internet het niet goed doet, zorg je toch ook voor een oplossing? Waarom zou je dat dan niet doen als je even minder lekker in je vel zit?

Ik reageer snel

Zoek jij een oplossing voor jouw vragen? Ik reageer snel, uiterlijk binnen 48 uur. Vaak al na een week maken we tijd voor een eerste afspraak. Samen zorgen we er met kortdurende trajecten voor dat jij weer goed in het leven staat. Denk je na een eerste gesprek ‘ik vind het niet fijn’? Je krijgt dan van mij alle ruimte om te zoeken wat nuttig is om jou verder te helpen. Wie en wat jij daarvoor nodig hebt weet jij tenslotte zelf het beste.

 

Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met me op.

 

 

 

We lachen veel

Betrokkenheid van ouders is heel waardevol. Ouders willen eigenlijk altijd hetzelfde als jij, namelijk dat jij je prettig voelt en plezier hebt in je leven. Maar over datgene wat wij samen bespreken mag ik verder niets vertellen, ook niet tegen je ouders, dat blijft geheim. Jij wel, jij beslist en mag kiezen wat er wel of niet wordt gedeeld met anderen. Daarover maken we duidelijke afspraken. De enige uitzondering hierop is als jij en anderen gevaar lopen.

Ouders

Kom langs, dan maken we samen duidelijke afspraken wat we van elkaar mogen verwachten. Van mij krijg je in ieder geval praktische handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. Samen werken we aan jouw herstel en al na enkele weken merk jij verbetering. Denk je nu dat het allemaal moeilijke en zware gesprekken zijn? Ik kan je geruststellen. We lachen veel en gaan te allen tijde uit van jouw positieve punten. Daar geloven ik in, de naam van de praktijk is niet voor niets praktijk voor positieve psychologie.


 

Ik wil het oplossen!

Dat doe je goed. Werken aan je probleem of klachten zorgt ervoor dat klachten niet verergeren. Samen praten we vooral over wat jij wilt dat er gebeurt. Jij staat centraal. We bespreken hoe we de dingen waar jij goed in bent gaan inzetten zodat jij je weer lekker in je vel gaat voelen. Jij weet tenslotte als geen ander wat er nodig is om daarvoor te zorgen. Voorkom dat klachten erger worden. Gelijk in het eerste gesprek kijken we al wat jij wilt meenemen naar huis.

bottom of page