top of page

VOLWASSENEN

Vrienden groep

Zelf de touwtjes in handen nemen

Pieker je veel, is alles moeilijk, loop je vast of denk je negatief? Wil je weer grip krijgen op je leven en vaker plezier hebben?

 

Jammer dat we problemen vaak minder snel oplossen als het even wat minder soepel loopt. We liggen nachten wakker, voelen ons een hele dag onrustig en maken ons grotere zorgen dan normaal. Toch blijven we maar door tobben. Het is niet vreemd om contact te leggen met een psycholoog die samen met jou kijkt waarom het even niet rustig wordt in je hoofd of waarom het niet lekker loopt. Iemand die niet alleen begrijpt wat jij bedoelt, maar die je ook kan helpen om hierin verandering te brengen.

Voor een positieve toekomst

Als je je wilt aanmelden dan kan dat met een verwijzing van je huisarts die is aangesloten bij Zorroo Ketenzorg. Psychologische hulp is voor dan volledig gratis als uw huisarts is aangesloten bij Zorroo Ketenzorg. Je hoeft zelfs geen eigen risico te betalen.

Zie hier de volledige lijst van deelnemende huisartsen.

ineke@ppdrimmelen.nl

06- 241 97 697

De wachttijd tot het eerste gesprek is 12 weken. In de schoolvakanties vinden er geen gesprekken plaats.


 


 

De oplossing – dichter bij dan je denkt

Soms zie je de oplossing even over het hoofd en dan is het goed om samen met een professional te kijken hoe jij je snel weer beter kunt voelen. Eigenlijk loopt (bijna) iedereen wel eens of meerdere keren in zijn leven tegen zaken aan die hij of zij moeilijk het hoofd kan bieden. Dan is het fijn als je geholpen wordt door iemand die haar kennis inzet om goed te luisteren en samen met jou de richting zoekt om jouw situatie te verbeteren. Wij stemmen af op positieve gedachten en gaan daar praktisch mee aan de slag. Vaak gaat er al meer goed dan je denkt. Na een of enkele gesprekken kun je al verbeteringen merken in jouw dagelijkse praktijk.

We zorgen dat jij je snel weer prettig voelt

Ik help je als therapeut om stappen te zetten naar die verandering die jij in je leven wenst. Trajecten kunnen variëren, meestal zijn deze vrij kort maar duren nooit langer dan nodig is. Ik reageer snel, uiterlijk binnen 48 uur hebben we telefonisch contact. Wil jij verandering brengen in jouw situatie? Vaak al na een paar weken kan de eerste afspraak plaatsvinden en heb jij de eerste stap naar verbetering gezet.

 

Aarzel niet maar neem snel contact met mij op. Dat kan per e-mail ineke@ppdrimmelen.nl of telefonisch op tel. nr.: 06- 241 97 697.

bottom of page