top of page

OUDERS

Jezelf zorgen maken doe je niet voor niets

Ben jij veel aan het piekeren of heb je terugkerende of negatieve gedachten over je kind of gezinssituatie? Deze alarmsignalen zijn er juist om jou in beweging te zetten. Soms vind je zelf geen oplossing voor het probleem waarin je vast dreigt te lopen. Dat kan ontstaan door tal van zaken in en rond je gezinsleven. Door ongewenst gedrag van je kinderen, door veranderende thuissituaties of doordat je zelf tegen omstandigheden aanloopt die je als niet prettig ervaart en waarin het je niet lukt om verandering aan te brengen.

 

Je hoeft niet alles alleen op te lossen

Jammer dat we problemen vaak minder snel oplossen als het ín ons hoofd even wat minder soepel loopt. We liggen nachten wakker, voelen ons een hele dag onrustig en maken ons grotere zorgen dan normaal. Toch blijven we maar doortobben. Het is niet vreemd om contact te leggen met een psycholoog die samen met jou kijkt waarom het even niet rustig wordt in je hoofd of waarom het niet lekker loopt in je gezin. Iemand die niet alleen begrijpt wat jij bedoelt, maar die je ook kan helpen om hierin verandering te brengen.

 

Denk eens rustig na, wat doe jij als je haar niet goed zit? Precies dan ga je naar de kapper. Kortom je zoekt hulp bij een professional waarbij jij je prettig voelt en die weet hoe hij of zij je kan helpen om ervoor te zorgen dat je haar wel weer goed zit.


 


 

De oplossing – dichter bij dan je denkt

Soms zie je de oplossing even over het hoofd en dan is het goed om samen met een professional te kijken hoe jij je snel weer beter kunt voelen. Eigenlijk loopt (bijna) iedereen wel eens of meerdere keren in zijn leven tegen zaken aan die hij of zij moeilijk het hoofd kan bieden. Dan is het fijn als je geholpen wordt door iemand die haar kennis inzet om goed te luisteren en samen met jou de richting zoekt om jouw situatie te verbeteren. Wij stemmen af op positieve gedachten en gaan daar praktisch mee aan de slag. Vaak gaat er meer goed in je gezin dan je denkt. Na een of enkele gesprekken kun je al verbeteringen merken in jouw dagelijkse praktijk.

We zorgen dat jij je snel weer prettig voelt

Ik help je als therapeut om stappen te zetten naar die verandering die jij in je leven wenst. Trajecten kunnen variëren, meestal zijn deze vrij kort maar duren nooit langer dan nodig is. Ik reageer snel, uiterlijk binnen 48 uur hebben we telefonisch contact. Wil jij verandering brengen in jouw situatie? Vaak al na een week kan de eerste afspraak plaatsvinden en heb jij de eerste stap naar verbetering gezet.

 

Aarzel niet maar neem snel contact met mij op. Dat kan per e-mail ineke@ppdrimmelen.nl of telefonisch op tel. nr.: 06- 241 97 697.

bottom of page